Aeroportul din Oradea pare blestemat. O dată, cu operatori neserioși precum compania irlandeză care ne-a lăsat anul trecut cu ochii în soare, iar apoi, cu experți cum n-a văzut Parisul care… ne țin la sol. Astăzi a avut loc ședința ordinară consiliului de administrație în care, conform surselor noastre, s-a stabilit ca și la precedenta întâlnire, adică nimic!

Deși liderii PNL clamau faptul că dacă ar avea specialiștii doriți de ei, aeroportul orădean nu doar că ar decola, ba chiar s-ar lua la trână cu cel de la Debrecen, iată că nici măcar Consiliul de Administrație al lui Ilie Bolojan și nici măcar specialiștii lui Ilie Bolojan nu mișcă un deget măcar de la sol. Stau în funcții de aproape 4 luni de zile și stau degeaba… Ba mai mult, actualul consiliu (dorit de PNL și ALDE) umplut cu “specialiști” se apropie de finalul mandatului provizoriu, mandat în care, la capitolul realizări nu a fost în stare să bifeze nici măcar semnarea propriilor contracte de mandat!

După ședință, ar fi ajuns se pare și președintele PNL Bihor, Ilie Bolojan și Traian Bodea, vicepreședinte al Consiului Județean Bihor din partea ALDE, care au anuțat că urmează să discute cu ușile închise. Au discutat totuși cu specialiștii, nu cu ușile, dar deocamdată cu același rezultat. Iar noi nu putem decât să sperăm.

Știrea bombă însă, conform surselor noastre, pare a fi recuperarea de către Ilie Bolojan și PNL Bihor a fostului comandant al Aeroportului, Gheorghe Pasc, participant de curând la o ședință a șefilor de aeroporturi din România taman ca reprezentat al Primăriei Oradea. Da, da. Este vorba despre același Gheorghe Pasc care, până acum câteva luni, nu a fost în stare să aducă la Oradea cursele externe pentru care “negociase” și care pentru PNL era sursa tuturor relelor de pe acest pământ și mai ales a celor din aer…

Articolul precedentUn partid important se ”întărește” cu traseiști politici
Articolul următorNu de aceea dispare Prima Casă!