Președintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang, reacționează dur după apariția în spațiul public a unui dialog (preluat și de BihorNews.ro) între ministrul Muncii, penelista Raluca Turcan, școlită la Moscova (!) și un român aflat în căutarea unui job la un târg de locuri de muncă.

În cadrul schimbului de vorbe cu românul în căutarea de lucru, Turcan – care nu prea a lucrat cu adevărat niciodată, îl sfătuiește pe acesta să își caute, pe lângă jobul principal, și un contract part-time, ca să își suplimenteze veniturile.

Este, scrie Ioan Mang, ca pe vremea lui Ceaușescu, când bieților oameni li se recomanda să mai pună o pătură pe ei ca să suporte frigul din case.

Iată postarea:

”Ministrul Muncii îi sfătuiește cu cinism pe angajații pe care patronii îi țin pe salariul minim să-și mai găsească încă un serviciu.

Este exact ca pe vremea lui Ceaușescu, când oamenii erau sfătuiți să mai pună o pătură pe ei ca să suporte frigul din case. Iar sfatul acesta “prețios” îl dă tocmai Raluca Turcan, o sinecuristă care a lucrat numai în locuri călduțe, oferite strict pe criterii politice.”

(sursa)

Articolul precedentMinistrul Sănătăţii din Franța avertizează că al patrulea val al pandemiei va începe până la finalul acestei luni
Articolul următorPurtarea măștii de protecție în Anglia va deveni o alegere personală