După ce ani de zile, la nivel declarativ, susținea sus și tare că se opune cu toată forța traseismului politic – ba chiar voia să îl interzică, președintele PNL și primul ministru Ludovic Orban a fost, cu siguranță, afectat de o subită (sic!) pierdere a memoriei.

Astăzi la Parlament, PNL a anunțat 6 noi transferuri, adăugând astfel unei liste lungi de parlamentari umblați pe la mai multe partide, nume din PSD, ALDE și Pro România. La rândul său, PSD a cooptat un fost… PSD-ist, trecut între timp la Pro România…

Să ne amintim ce declara Ludovic Orban în 2017: ”Vom depune un proiect de lege pentru a combate traseismul politic, o chestiune care este solicitată de 90% din societatea românească şi cred că este momentul să punem piciorul în prag şi să arătăm clar cine vrea perpetuarea traseismului politic şi cine nu vrea perpetuarea traseismului politic.”

Sau în 2018: ”Datorită PNL, traseismul politic al aleşilor locali a fost stopat. Obiectivul nostru este să stopăm traseismul politic şi la nivel parlamentar. ”

Într-adevăr domnule Orban. Să punem piciorul în prag și să vedem.

Articolul precedentCine va conduce județul Bihor?
Articolul următorAeroportul Oradea: nimic despre viitor