Campania începută de sora lui Gabriel, taximetrist la Londra, pe GOFUNDME pentru repatrierea trupului orădeanului ucis nu a rămas fără ecou.

Astfel, în 22 de ore de la postarea anunțului disperat pentru ajutor, 1.034 de oameni cu inimă au donat peste 20.000 de lire sterline. Campania continuă.

Gabriel a fost ucis miercuri seară de un autor necunoscut, probabil ultimul client.

Potrivit Poliției Metropolitane, bărbatul – în vârstă de 37 de ani – a fost găsit de paramedici în stare gravă, cu un traumatism prin înjunghiere.

În ciuda eforturilor depuse de serviciile de urgență, românul a fost declarat mort la fața locului, la ora 20:00.

Nu au fost făcute încă arestări, cazul fiind investigat de polițiștii de la omucidere.

Gabriel trăia de 13 ani în Marea Britanie, lucra ca taximetrist în Londra din 2015 și urma să se căsătorească la sfârșitul acestui an cu logodnica sa, Mara.

Sora lui Gabriel încearcă să strângă bani pentru repatrierea orădeanului ucis.

Iată mesajul acesteia către toți oamenii de bine:

”Din pacate, fratele meu a fost omorat in timpul serviciului ca sofer de taxi. Clientul, se pare ca era drogat,  ce a rezervat o cursa de cateva lire a hotarat sa foloseasca cutitul de mai multe ori. Nu avem prea multe informatii despre ce s-a intamplat pentru ca politia nu ne spune nimic si vinovatul inca nu a fost prins. In urma au ramas  o familie ce nu isi va reveni nicodata. Ajutati-ne va rugam sa il ducem pe Gabriel acasa, sa fie langa parinti, in tara in care s-a nascut si ar fi vrut sa se duca inapoi intr-o zi dar nu asa.” (sursa)

Articolul precedentTragedie la Londra: Șofer orădean de taxi, înjunghiat mortal de un client. Familia are nevoie de AJUTOR!
Articolul următorCum justifică Ministerul Economiei pasarea atribuțiilor și responsabilităților către secretarii de stat pentru semnarea actelor