Orădeanul Gabriel Bringye, șofer de taxi în Marea Britanie, a fost ucis, miercuri seara, în faţa unei şcoli din Tottenham, suburbie a Londrei. Autorul este, cel mai probabil, clientul care îl solicitase pentru o cursă printr-o aplicație mobilă, care este căutat acum de poliție.

Gabriel trăia de 13 ani în Marea Britanie, lucra ca taximetrist în Londra din 2015 și urma să se căsătorească la sfârșitul acestui an cu logodnica sa, Mara.

Potrivit Poliției Metropolitane, bărbatul – în vârstă de 37 de ani – a fost găsit de paramedici în stare gravă, cu un traumatism prin înjunghiere.

În ciuda eforturilor depuse de serviciile de urgență, românul a fost declarat mort la fața locului, la ora 20:00.

Nu au fost făcute încă arestări, cazul fiind investigat de polițiștii de la omucidere.

Sora lui Gabriel încearcă să strângă bani pentru repatrierea orădeanului ucis.

„Din păcate, fratele meu a fost omorât în timpul serviciului ca șofer de taxi. Clientul, se pare că era drogat, ce a rezervat o cursă de câteva lire a hotărât sa folosească cuțitul de mai multe ori. Nu avem prea multe informații despre ce s-a întâmplat pentru ca poliția nu ne spune nimic și vinovatul încă nu a fost prins. În urmă au rămas o familie ce nu își va reveni niciodată. Ajutați-ne vă rugăm să îl ducem pe Gabriel acasă, să fie lângă părinți, în țara în care s-a născut și ar fi vrut sa se ducă înapoi într-o zi dar nu așa.”

Pe Gofoundme a fost deschisă o pagină de donații pentru Gabriel Bringye.

Poliția caută martori care ar putea ajuta ancheta și au observat ceva neobișnuit în zona din jurul Jarrow Road, Haringey, pe 17 februarie. (sursa)

Articolul precedentBiserică veche de sute de ani, descoperită în săpăturile pentru parcarea din Centrul Civic
Articolul următorOMENIE! Peste 1.000 de persoane au donat deja pentru repatrierea orădeanului Gabriel Bringye, ucis la Londra. Campania continuă