Consiliul Judeţean (CJ) Bihor a desemnat, luni, compania care va deţine dreptul de folosinţă a unui teren în Municipiul Oradea, unde va fi construit un campus şcolar cu sistem de învăţământ naţional şi internaţional, predarea fiind în limba română şi limbi străine.

Potrivit comunicatului CJ Bihor, câștigătorul licitației este LMN Global Invest S.A., fiind singura companie care a depus o ofertă. (sursa)

Firma LMN Global Invest SA figurează pe listafirme.ro ca fiind înființată la data de 22 aprilie 2021, cu obiect principal de activitate codul CAEN 6820 – închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Pentru că este în primul an de activitate, datele financiare nu sunt disponibile. – scrie bihon.ro.

Se pare că metoda concurenței unice, curat liberalism (sic!) începe să devină o unealtă favorită a administrației locale în impunerea propriei agende, atât la nivel de firme, ca în cazul de față, dar și la nivel de persoane, cum a fost cazul concursului pentru managementul Spitalului Județean.

Încă o dată, ne întrebăm: O FI BINE?

Articolul precedentDupă protestul orădenilor, Primăria cedează! Se pare că o parte dintre arbori pot fi salvați
Articolul următorGhinea (USR) și Cîțu (PNL) nu au fost în stare să obțină finanțare UE pentru irigații. Au ÎMPRUMUTAT însă SUTE de milioane de euro pentru piste de biciclete!