O experiență unică în România, ”dedicată bărbaților care doresc să învețe să-și depășească limitele psihice și fizice, să facă față fricilor și să se reconecteze la adevărata lor natură masculină”, este organizată într-un cătun izolat din Munții Apuseni.

Timp de trei zile, nouă bărbați își ”reaprind focul interior” și se ”întorc la origini”.

”Restartăm modul de a trăi, tratăm bărbații ca pe bărbați, accesăm acea latură lăuntrică și neatinsă care își dorește să trăiască din toată ființa ei. Suntem responsabili pentru noi, suntem capabili și ne vom comporta ca atare”, astfel este prezentat evenimentul pe Facebook.

Potrivit organizatorilor, ”nu este nevoie de nici un fel de pregătire specială, orice persoană fără probleme cardiace, tensiune cu prescripție medicală, epilepsie, angină pectorală, poate să participe la această experiență”.

Evenimentul are loc în Pătrăhăițești, comuna Arieșeni, un mic cătun la altitudinea de 1.200 metri din inima Munților Apuseni, în Țara Moților, departe de rigorile civilizației. O primă aventură s-a desfășurat în luna ianuarie, iar a doua este programată pentru februarie.

”Un loc unde ne întoarcem la origini, ieșim din zona de confort, dăm frâu liber sentimentelor înlănțuite, accesăm adevăratul nostru potențial și experimentăm cu propriile simțuri magia prezentului. Reaprindem focul interior, stăm departe de soțiile și iubitele noastre, ca la final să ne întoarcem către ele mai iubitori, mai deschiși, mai susținători, mai dornici și plini de viață”, se mai susține în prezentarea evenimentului.

Printre experiențele la limită pe care le vor încerca bărbații sunt o baie în apa foarte rece a cascadei Buciniș, plimbarea desculți prin zăpadă, dormitul în podul unui grajd pe fân. Pe parcursul unei zile, participanții îi vor ajuta pe localnicii din cătun la treburile gospodărești, oricare ar fi ele, de la crăpatul lemnelor până la construcția unui beci.

De asemenea, este programată o drumeție la lumina torțelor pe vârful Bihor, sau Curcubăta Mare cum mai este denumit, cel mai înalt vârf al Carpaților Occidentali, cu o altitudine de 1849 de metri.

Alte activități propuse de organizatori: ”facem foc de tabără, privim frica în față și mergem desculți pe jar; spulberăm Ego-ul, pur și simplu ne dăm voie să fim; ne confruntăm corp la corp, o metodă simplă și eficientă pentru a detensiona mintea și corpul de stresul/presiunea acumulată în fiecare zi; împărtășim confesiunile noastre din adâncul inimilor, ce doresc demult a fi eliberate”. (sursa)

Articolul precedentCe sau pe cine căuta vicepreședintele CJ cu mașina de serviciu, după program?
Articolul următorO dietă care a devenit populară în ultima perioadă poate duce la moarte subită sau prematură