Pe scurt, știrea despre evenimentele de aseară ar putea suna așa: Neglijența Primăriei Oradea distruge o mașină a CJ Bihor.

Pentru că, nu-i așa, copacul de pe strada Iuliu Maniu care s-a prăbușit peste BH-02-CJB, limuzina de serviciu a vicepreședintelui CJ Bihor, penelistul Mircea Mălan, trebuia îngrijit, toaletat, sprijinit, eliminat – precum mii de arbori în ultimii ani (doar că aceia sănătoși!…), de firma căreia, din banii orădenilor, Primăria îi plătește mult ca să facă tocmai asta. Și nu face.

Așa că Primăria Oradea, tot din banii orădenilor, va plăti pentru pagubele comise de propria-i și proverbiala neglijență! Dar acest aspect este, dacă doriți, secundar.

Întrebarea principală, credem noi, este: ce căuta vicepreședintele CJ Bihor, după program, cu mașina de serviciu plătită, ce să vezi, din banii bihorenilor.

De ce mașina nu se afla, cuminte, în curtea Consiliului Județean, unde trebuia să fie?

Dacă domnul vice făcea ore suplimentare, atunci ar trebui să spună și să dovedească faptul că se afla acolo în interes de serviciu. Și nu din interese…

Dat fiind unde stăm și cine ne conduce însă, mai mult ca sigur că până la urma se va dovedi faptul că a fost vina copacului. Care a și plătit faptul că a lucrat după program. Cu viața.

Articolul precedentDe la cititori. S-a ‘umflat’ Crișul!…
Articolul următorNouă bărbați își ”reaprind focul interior” la Arieșeni: ”Ne întoarcem la soții și iubite mai dornici și mai iubitori”