Ioana Stefan, fiica verisoarei fostului ministru liberal Ion Stefan, zis Grinda, a fost angajata zilele acestea consilier la cabinetul secretarului de stat din Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei.

Secretar de stat la ministerul pe care Grinda l-a condus timp de un an, in timpul Guvernului Orban este nimeni altul decat presedintele PNL Focsani, Nicu Tanase, unul dintre oamenii cei mai apropiati ai lui Ion Stefan, in prezent deputat de Vrancea.

Noua angajata de la cabinet si-a facut deja simtita prezenta in noua calitate intr-o vizita alaturi de seful ei, unde in alta parte decat in Vrancea, unde au condus o delegatie de parlamentari indonezieni, ca parte a unei reciprocitati.

Ioana Stefan a absolvit Academia de Studii Economice si are probabil ganduri de avansare in cariera din moment ce s-a inscris si la facultatea de Stiinte Politice-SNSPA.

Fata este fiica varului lui Grinda, Nicolae Stefan, care lucreaza la Centrul de Comanda al Unitatii de Combatere a Caderilor de Grindina Moldova 2 Vrancea. Sotia acestuia, Dorina Stefan, a ajuns anul trecut, in guvernarea liberala, dintr-un simplu angajat, fara nicio experienta de conducere, director al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Vrancea.

Revenind la Ioana Stefan, pagina acesteia de Facebook, unde la profil scrie din 5 octombrie “Consilier Secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei”, este plina de fotografii provocatoare, in tinute sexy si in locuri care nu sunt la indemana oricui, daca ar fi sa enumeram doar cateva locatii prin care a trecut juna doar in acest an: Insulele Maldive, Santorini-Grecia, Barcelona-Spania, Bari-Italia, Budapesta-Ungaria, Kiev-Ucraina.

Surse din anturajul liberalilor din Vrancea spun insa ca prezenta tinerei in ministerul condus acum de UDMR-istul Cseke Attila va fi una de scurta durata, dat fiind faptul ca scaunul secretarului de stat unde este angajata se zgaltaie. Se stie ca liberalii din Vrancea l-au sustinut unanim pe Ludovic Orban la alegerile pentru presedintia PNL, fiind foarte vehementi la adresa lui Florin Citu.

In timpul mandatului de ministru, Ion Stefan a avut o apetenta pentru a-si pune rudele in functii cheie. Finul sau de cununie, medicul veterinar Jan Vasilache, a ajuns consilier personal al ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

De asemenea, nepotul lui Grinda, Sergiu Marian Bordea, un simplu inspector vamal, a ajuns in 2020 director al Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Galati, care are in subordine Fiscul si vamile din judetele Galati, Braila, Vrancea, Tulcea, Braila, Constanta.

Un alt apropiat, cumatrul sau, Sorin Mihailescu, a fost numit director la Regionala CFR Galati.

Tot cu influenta sa a fost numit in functia de prefect Gheorghita Berbece iar lista poate continua.

In prezent, Ion Stefan este deputat, dar controleaza intreaga filiala a PNL Vrancea, chiar daca nu are o functie de conducere. El a trait o cumpana foarte mare in aceasta primavara, cand a fost la un pas sa fie strivit de o macara care s-a prabusit in santierul firmei sale, unde se deruleaza un proiect cu fonduri europene. Ion Stefan s-a ales cu picioarele zdrobite si se afla inca in perioada de convalescenta. (sursa)

Articolul precedentUngaria trimite României 1000 de cutii de favipiravir, medicament pentru bolnavii de Covid
Articolul următorEșecul vaccinării sau când „autoritățile” se cred mai deștepte decât poporul