Peste 30 de persoane s-au strâns într-unul dintre saloanele de la Parlament, Salonul Spaniol, pentru a-l felicita pe liderul PNL, Ludovic Orban, care a împlinit 58 de ani.

Imagini difuzate în spaţiul public arată cum mai multe persoane din încăpere stau de vorbă şi nu poartă mască de protecţie.

Întrebat despre petrecerea liderului PNL, premierul Florin Cîţu a afirmat la ieşirea de la şedinţa coaliţiei: ”Nu am această informaţie”.

De asemenea, întrebat când se vor putea organiza mese festive şi alte evenimente, Cîţu a declarat: ”De la 1 iunie. Se pot face şi în această perioadă, cu mască. Nu am văzut. Vă daţi seama că nu pot să comentez, dumneavoastră nu ştiu ce imagini aveţi”.

Şi anul trecut de ziua lui Ludovic Orban a sărbătorit într-un birou, fără ca participanţii să poarte mască de protecţie. Atunci Ludovic Orban era premier şi era însoţit de mai mulţi miniştri.

Potrivit legii, nunțile, botezurile, petrecerile private ar trebui să fie permise abia din 1 iunie cu participarea a 50 de persoane în interior și 70 în spații deschise. Un eveniment privat, precum cel din Parlament, este interzis în baza hotărârii de guvern care prelungește starea de alertă.

Articolul precedentPenelizarea TELEORMANULUI! Pe bani
Articolul următorVal de scumpiri, peste cele anticipate în Romania. Premierul se laudă că economia “va dudui”