Cu ocazia primei conferinței de presă organizată azi la sediul județean, președintele interimar al PSD Bihor, doctorul Aurel Mohan, l-a avut alături pe Teodor Coste, primarul comunei Tinca, ales și reales în funcție, încă din anul 2008, din partea PNL.

Cei doi lideri au anunțat faptul că la alegerile locale din acest an Teodor Coste va candida pentru un nou mandat de primar din partea social democraților, după ce acesta a fost trădat de peneliști.

Teodor Coste a reclamat faptul că deși și-a dat demisia din fruntea PNL Tinca în timpul procesului, câștigat fără drept de apel, cu Agenția națională de intergritate – care îl acuzase că a uitat să închidă o firmă pe care o înființase acum mulți ani, dar care nu a avut niciodată activități desfășurate – după câștigarea procesului, foștii săi, de acum, colegi, din PNL l-au respins.

Vreau să îi las pe cei de acum să candideze din partea PNL, a spus Coste, iar eu voi candida din partea PSD, cărora le mulțumesc pentru că m-au primit.

Aurel Mohan a precizat că rezultatele lui Teodor Coste ca primar sunt cele care i-au convins pe tincani să îl aleagă de patru ori în fruntea lor, oamenii votând înainte de toate omul și abia apoi partidul.

Pentru noi, a spus Mohan, prioritare sunt interesele cetățenilor și este important să comunicăm mai mult și mai bine cu privire la rezultatele și realizările primarilor noștri.

Teodor Coste a adăugat că are în prezent 14 proiecte de dezvoltare în comună, inițiate de el, pe lângă zecile de proiecte deja finalizate, ceea ce îi dă curaj să se prezinte din nou în fața alegătorilor.

Vreau să fiu alături de oameni care mă respectă, mă apreciază și mă ajută, a spus Teodor Coste.

Articolul precedent‘Mama’ contractelor secretizate pentru vaccinuri mai vrea cinci ani în fruntea Comisiei Europene
Articolul următorProbleme în PNL Bihor? Încă un primar penelist a fost lăsat în offside de propriii consilieri locali (GRAFIC)