Racolat în martie 2023 de către PNL, primarul (ales ca independent) din Marghita, Marcel Sas Emil Adăscăliții, a fost făcut de Ilie Bolojan direct președinte al organizației locale a liberalilor.

Iată însă că, după abia un an, apele (politice) se tulbură în orașul din nordul județului pentru că primarul Marghitei, și președintele PNL Marghita, își acuză proprii colegi de partid că se împotrivesc proiectelor pe care acesta le propune.

Mai exact, într-o postare pe Facebook din 16 bebruarie, primarul PNL expune două proiecte inițiate de el însuși.

Doar că, surpriză, primarul și președintele PNL Marghita s-a văzut boicotat de proprii consilieri locali (5 din 6), care ori au absentat de la vot, ori s-au abținut, așa cum reiese din tabelul postat de primar însuși.

În termeni politici, un mesaj destul de clar, pentru că ambele proiecte au fost respinse.

Remarca făcută de primar la finalul postării, ABȚINERILE SE CONSIDERĂ VOTURI ÎMPOTRIVĂ, spune și ea multe. (sursa foto)


În același context, nu mai departe de ieri, 19 februarie, primarul PNL al comunei Tinca din 2008, Teodor Coste, a anunțat că va candida la un nou mandat din partea PSD după ce propriii colegi peneliști au început să îi pună bețe în roate, fapt pe care acesta îl consideră deosebit de grav și de periculos pentru cele 14 proiecte pe care le are în execuție – pe lângă zecile de proiecte deja finalizate în comună.

Vreau să fiu alături de oameni care mă respectă, mă apreciază și mă ajută – a declarat Coste la conferința de presă organizată la sediul PSD Bihor.

Rămâne de văzut dacă și primarul din Marghita va fi împins afară din orgaizația care l-a racolat și care acum îl boicotează și public și cu brio…

Articolul precedentLovitură de teatru în Bihor! Primarul în funcție din comuna Tinca va candida pentru un nou mandat din partea PSD: Vreau să fiu alături de oameni care mă respectă, mă apreciază și mă ajută!
Articolul următorAurul nu se mai poartă și-ar urma să se despartă