Scandalul deceselor COVID-19 are și un responsabil identificat chiar de ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă. Inadvertențele ar fi din vina unui comitet care a fost înființat în minister în timpul mandatului lui Nelu Tătaru.
Precizarea a fost făcută de ministrul Sănătății, răspunzând în Parlament unei întrebări în acest sens a deputatului PSD Alexandru Rafila.

„​Ați întrebat de responsabilii din Ministerul Sănătății care priveau tocmai monitorizarea datelor raportate. Responsabilul din Ministerul Sănătății este un Comitet numit în mandatul precedent lui Vlad Voiculescu și vom lua toate măsurile pentru cercetarea disciplinară a acestora”, a spus Ioana Mihăilă.

Nelu Tătaru a fost ministru al Sănătății înaintea lui Vlad Voiculescu.

Ministrul Sănătății a insistat că în mandatul lui Vlad Voiculescu „au fost evidenţiate diferenţele dintre cele două baze de date, diferenţe care, aşa cum aţi văzut şi în raport, s-au accentuat în acele perioade în care valurile pandemice au fost mai importante”. (sursa)

Articolul precedentCât de puternice sunt radiaţiile emise de antene. ANCOM a publicat harta cu nivelurile de câmp electromagnetic
Articolul următorREVOLTĂTOR: În Bihor se GAZEAZĂ între 150.000 și 300.000 de pui sănătoși săptămânal!