Ioan Mang, deputat PSD Bihor: Astăzi doresc să vă vorbesc despre ticăloșia în politică, dar mai ales despre ticăloșia practicată de partidul extremist, anti-justiție și anti-stat de drept numit USR, un adevărat puroi al politicii românești.

Este vorba despre acel partid care acuză Justiția pentru că își face munca atunci când există suspiciuni întemeiate asupra propriilor membri.

Este vorba despre acel partid care, atunci când a putut, a trecut în PNRR finanțări cu dedicație pentru baștanii care îl conduc.

Este vorba despre acel partid care, cu o ipocrizie nu monumentală, ci de moluște, propune penali în fruntea listei pentru Parlamentul European.

Este vorba despre acel partid care, în cel mai fascist mod posibil, a adus circul, hărțuirea celor aleși de cetățeni, dezordinea și disprețul pentru reguli în Parlamentul României.

Este vorba de acel partid care, după metodele staliniste care l-au creat, și care îl vor și îngropa, lansează acuzații fantasmagorice, așa cum a fost cazul după victoria României în cazul Roșia Montană – acuzații care spun multe despre frica cu care așteptau verdictul și despre nevoia de refulare când el a fost favorabil țării noastre!

În fine, este vorba despre acel partid care a făcut tot ce a putut, ani de zile, pentru a alunga cât mai mulți români din țară cu minciuni și manipulări care depășesc până și ticăloșia austriacului Nehammer, în vreme ce ei înșiși, aflați la guvernare, ne-au îngropat în datorii și în rușine cu incompetența lor, cu cinismul lor, cu trădarea țării pe la diverse ambasade.


Toate astea, în vreme ce economia se dezvoltă, iar salariile cresc, toate astea, în vreme ce PSD și premierul Ciolacu și coaliția din care facem parte ne-au scos din groapa în care ne-a aruncat USR și încă se luptă, zi de zi, cu efectele catastrofale ale imposturii neomarxiste useriste.

De aceea, eu cred că ticăloșia, extremismul și anti-românismul userist trebuie numite cu subiect și predicat, iar românii trebuie să aleagă în cunoștință de cauză între cei care, precum USR, cum necum, par că încearcă să obțină rezultate pentru Putin, și cei care, precum PSD și coaliția de guvernare, fac tot ce pot, zi de zi, pentru români și pentru România.

sursaDeclarație politică, 13.03.2024, Camera Deputaților

Articolul precedentRomânia, pe locul 32 în lume ca nivel declarat al fericirii. Tinerii români sunt în top 10 cei mai fericiți
Articolul următorDe ce cumpără oamenii haine second-hand. Piața va crește de trei ori mai repede decât cea a hainelor noi