Dragne…, pardon, Drulă acuză „hărțuirea primarilor și viceprimarilor USR folosind instituțiile de forță”, după anunțul urmăririi penale a Flaviei Boghiu, viceprimarul Brașovului.

Flavia Boghiu, viceprimar din Brașov (USR), este urmărită penal de DNA alături de Cristine Manolache, șefă a patrimoniului din primărie, potrivit unui comunicat al instituției.

Procurorii DNA o acuză pe Flavia Boghiu că ar fi permis unei asociații să folosească un imobil al primăriei imobilul denumit „Catacombe Brașov” pentru organizarea unor evenimente.

DNA susține că astfel ar fi produs Primăriei municipiului Brașov un prejudiciu total de 304.010 lei. E vorba despre evenimentul Brașov Underground Museum, organizat de Asociația Amural în Catacombele de După Ziduri. 

Flavia Boghiu (USR), viceprimarul Brașovului, susține că este nevinovată, iar DNA a redeschis un dosar penal pe numele ei. (sursa)

Articolul precedentJumătate din țară, sub avertizare Cod galben. Anunțul de ultimă oră al meteorologilor
Articolul următorDirectivă UE pentru șoferii care comit infracțiuni grave la volan. Permisul poate fi luat în orice stat din blocul comunitar