În Parlamentul nu s-a prezentat niciun Plan Național de Redresare și Reziliență, scrie președintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang.

”Cîțu și gașca sa refuză ostentativ să pună planul într-o dezbatere publică. Motivul e simplu: nu au niciun plan de redresare!

PSD a făcut toate eforturile pentru a determina dialogul politic în interesul României. Atunci când miza este interesul național, toate partidele au obligația de a sta la aceeași masă și de a veni cu toată expertiza și priceperea lor pentru a construi un plan național bun pentru România. Actualii guvernanți refuză însă această colaborare!

Tot ce am aflat din “prezentarea” PNRR e că nu e niciun plan de redresare și reziliență, ci măsuri de austeritate botezate “reforme”. Nu este un plan de redresare, ci o “reformă” pentru sărăcirea românilor. Nu e un plan de reziliență, de revenire la normalitate după pandemie, ci un plan sinistru de austeritate.” (sursa)

Articolul precedentDNA vrea să-și cumpere tehnică pentru a putea intercepta WhatsApp
Articolul următorFermierii au venit cu tractoarele să protesteze la Parlament: Ne-au promis despăgubiri în campanie și nu le-am primit