Ioan Mang, deputat PSD Bihor: În vâltoarea declarațiilor din campania electorală este bine să ne uităm și la cifre pentru a face alegerile cele mai bune.

O primă veste bună este că inflația a scăzut la 5.9% în aprilie, adică la aproape la jumătate față de nivelul înregistrat la preluarea guvernării de către PSD.

Reducerea inflației și stabilizarea prețurilor reprezintă una dintre promisiunile cele mai importante făcute românilor pe care Cabinetul Ciolacu reușește să o ducă la îndeplinire!

Datele oficiale arată că acolo unde Guvernul a intervenit prin plafonare, adică la alimentele de bază, energie și gaze, se înregistrează cele mai mari scăderi, ceea ce demonstrează că PSD a acționat corect. Guvernul condus de Marcel Ciolacu va continua pe această direcție ca să ducă inflația sub 5% până la finalul acestui an.

Scăderea inflației înseamnă protejarea puterii de cumpărare a românilor, unul dintre principalele obiective ale guvernării social-democrate.

Cea de-a doua știre bună a săptămânii este că în primele patru luni ale anului, Guvernul Ciolacu a făcut investiții de 41 de miliarde de lei. Niciodată în România nu au fost investiții de o asemenea anvergură. În ritmul acesta, categoric vom depăși, pentru prima dată, ce s-a prevăzut în buget și ce s-a realizat până acum. În același timp, în primele patru luni ale anului, Ministerul de Finanțe și-a făcut treaba și a încasat mai mult cu 25 de miliarde.

sursa – ioanmang.ro

Articolul precedentRomânia Atractivă: 12 rute tematice care străbat întreaga țară, cu 275 de obiective de vizitat, inclusiv în Bihor
Articolul următorNoua pandemie