Într-o declarație politică susținută în plenul Camerei Deputaților, președintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang, a declarat că actualul guvernul al Coaliţiei de dreapta este un guvern mic şi fragil, plin însă de orgolii foarte mari şi expertiză zero.

”Cei mai mulţi miniştri ai Cabinetului, în frunte cu Cîţu, Drulă, Ghinea, Turcan sau Năsui, sunt atât de aroganţi şi plini de sine, încât nimeni nu le poate ajunge la nas. Pretind că sunt mari specialişti, când, de fapt, sunt nişte politruci, unii educaţi la Moscova, alţii deloc, care au pierdut alegerile, să nu uităm, şi care acum guvernează doar pentru că nu ies din vorba lui Iohannis. Asta îi ţine la putere.

În loc să le crape obrazul de ruşine pentru tot răul pe care îl fac românilor, ei pretind că salvează România! Şi pentru că în realitate nu sunt în stare de nimic bun, dau vina mai nou nu doar pe PSD, aflat în opoziţie de un an şi jumătate, ci şi pe Comisia Europeană, pe care, prin gura ministrului Ghinea, o fac chichiricioasă, pentru simplul motiv că şi în cazul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, PNRR, aceasta i-a prins nepregătiţi, fără proiecte serioase, fără nimic.

Cât tupeu! Ei, care se cereau la guvernare pe la toate ambasadele străine, ei, care lansau în toamna lui 2020 proiecte faraonice pe hârtie, au fost prinşi de UE, de media şi de români, că nu aveau nimic, decât dorinţa de a ajunge la putere şi de a împărţi funcţii şi bani de la stat la tot felul de animale politice…

În realitate, România este cea care trebuie salvată de aceşti guvernanţi, cu adevărat, pernicioşi!

Cîţu şi compania guvernează prost şi fără să ţină cont de nevoile reale ale românilor. Nu sunt în stare să gestioneze situaţia de criză sanitară, la fel cum nu sunt în stare să susţină economia şi locurile de muncă ale românilor. Miniştrii şi liderii de dreapta ştiu să facă doar circ şi sunt buni doar la repetat de lozinci obosite. Concret, însă, nu au reuşit să facă nimic! Deocamdată, vedem că au pus batista pe ţambal şi au încheiat un armistiţiu – USR-iştii rămân, în cuvintele lor, cu mafioţii de la PNL, iar PNL-iştii, conform prim-ministrului, cu falsificatorii de acte oficiale de la USR.

Românii cu ce rămân?”

(sursa)

Articolul precedentBolojan l-ar susține pe Cioloș în 2024?
Articolul următorEpic fail pentru Ioana Mihăilă: doar 132 de persoane s-au vaccinat în centrul unde a stat ministrul, într-o comună cu peste 3.000 de oameni