Un adolescent de 14 ani dintr-o comună bihoreană a fost bătut şi încuiat într-o toaletă dezafectată dintr-un vestiar al unui teren de sport pe motiv că a refuzat să muncească în gospodăria unui bărbat de 23 de ani. Agresorul a fost arestat preventiv, pentru lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi ameninţare, aceasta nefiind prima dată când îl agresează pe adolescent. Alţi doi tineri, în vârstă de 19 ani, sunt cercetaţi în acelaşi dosar pe motiv că l-au ajutat pe bărbat să îl sechestreze pe adolescent.

Bărbatul de 23 de ani care este cercetat pentru că l-a agresat pe adolescent fiindcă acesta a refuzat să muncească pentru el este din comuna Hidişelu de Sus, judeţul Bihor. El a fost arestat preventiv pentru lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal şi ameninţare. 

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Oradea îl bănuiesc pe tânărul de 23 de ani că, la 12 aprilie a.c., în jurul orei 16.00, cu sprijinul altor doi tineri, ambii de 19 ani, din aceeaşi comună, cercetaţi de poliţişti, în acest caz, pentru complicitate la sâvârşirea infracţiunilor mai sus menţionate, în timp ce un minor de 14 ani, din comuna Hidişelu de Sus, se afla în perimetrul unui teren de sport din localitatea bihoreană Mierlău, l-ar fi agresat pe acesta, iar apoi l-ar fi încuiat, pentru aproximativ 2 ore, într-un grup sanitar dezafectat, din incinta vestiarului respectivei clădiri, motivul fiind faptul că minorul ar fi refuzat să presteze anumite activităţi prin gospodărie, pentru tânărul de 23 de ani”, informează, miercuri, Poliţia judeţeană Bihor. 

Cercetările făcute de poliţişti cu privire la acest caz au arătat că adolescentul a fost agresat în repetate rânduri de acelaşi bărbat. Astfel, tânărul de 23 de ani este bănuit că, în 15 aprilie, cu sprijinul unuia dintre tinerii de 19 ani, l-ar fi acostat pe acelaşi băiat în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Oradea şi l-ar fi bătut. 

”Totodată, poliţiştii Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Oradea îl bănuiesc pe tânărul de 23 de ani că, în cursul lunii martie a.c., în timp ce mama minorului se afla în faţa imobilului de domiciliu, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă asupra minorului, creându-le, astfel, acesteia şi fiului său, o stare de temere”, precizează sursa citată. 

În urma agresiunilor, adolescentul a suferit leziuni care necesită pentru vindecare 5 zile de îngrijiri medicale. 

Poliţiştii din Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor trei agresori. (sursa)

Articolul precedentMâine începe ‘Târgul locurilor de muncă și de orientare în carieră’
Articolul următorDin solidaritate cu profesorii, Klaus Iohannis e în grevă generală din 2014