Sâmbătă s-au limpezit apele în PSD Bihor. Puciul inițiat de către doi foști lideri ai organizației s-a dovedit a fi un mare fâs.

Cu ocazia Biroului Permanent Județean, la care au participat 31 de lideri județeni social democrați, parlamentari, primari și vicepreședinți, președintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang, a cerut un vot de încredere, în urma recentelor zvonuri privind un puci, ratat, împotriva sa.

În urma votului, Ioan Mang a primit 29 de voturi de susținere, o abținere și un singur vot împotrivă, dintre membrii prezenți.

Primarul comunei Sînmartin, Cristian Laza și primarul comunei-oraș Nucet, Mircea Tuduce, nu au participat la ședință. Anterior, ei s-au autopropus pentru preluarea conducerii interimare a organizației județene a PSD Bihor după ipotetica schimbare a întregului Birou Permanent Județean. Până la urmă, aceștia nu au reușit, nici pe departe, să obțină susținerea necesară.

Tot la această ședință, în conducerea PSD Bihor (Biroul permanent) au fost cooptați patru noi vicepreședinți: Vid Gheorghe, primarul comunei Căpâlna, Curta Daniel, primarul din Cărpinet, Traian Bodea, fost vicepreședinte al CJ Bihor din partea ALDE și Claudiu Pop, recent reprimit în partid, după ce în 2020 a candidat la Camera Deputaților din partea PRO România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.