La finalul acestei săptămâni – adică de la 1 iulie – se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă.  

Cum putem compara prețurile pentru carburanți, dar și pentru alte tipuri de produse, aflăm la rubrica iBani.

Întâi de toate, trebuie subliniat faptul că este foarte posibil ca prețul să nu fie același la toate benzinăriile, mai ales dacă ne gândim că Guvernul se bazează și pe contribuția benzinarilor.

Astfel, pentru a afla prețurile putem folosi diverse aplicații online. Una dintre acestea se numește ”Monitorul Prețurilor”, fiind dezvoltată de Consiliul Concurenței.

După ce accesăm aplicația, trebuie să selectăm ce produse vrem să comparăm. De exemplu, vrem să vedem prețurile la benzina standard. Imediat, aplicația ne va arăta benzinăriile din jurul nostru sau cele de pe o rază de 5 kilometri.

Foarte util este faptul că aplicația vă poate arăta benzinăriile pe care le aveți pe traseu, dar și prețurile, astfel încât să puteți vedea unde este mai ieftin.

Aplicația Monitorul Prețurilor poate fi folosită și pentru produsele alimentare. (sursa)

Articolul precedentGuvernul Ungariei anunță că a creat în Transilvania o structură completă de învățământ în limba maghiară, de la creșă la universitate
Articolul următorIoan Mang a primit votul de încredere al PSD Bihor