printreranduri.net: Se înmulțesc vocile (autorizate) care anunță sfârșitul pandemiei. Întrebarea este dacă va fi și sfârșitul isteriei sau începutul uneia noi. Pentru că, știți cum se zice: orice sfârșit poate fi un nou început…

Ultimul pe lista „vizionarilor” care anunță începutul „sfârșitului” este coordonatorul campaniei de (ne)vaccinare (la ce „succes” a avut campania în țara noastră), domnul colonel Valeriu Gheorghiță. Acesta a ținut să anunțe că vom ajunge într-o fază endemică de evoluție a bolii şi că se va renunța la majoritatea restricțiilor.

Vom ajunge într-o fază endemică de evoluție a bolii. Este foarte probabil să se întâmple acest lucru pentru că toate estimările ne arată că, în această perioadă, probabil, că mai mult de jumătate din populația lumii va trece prin infecția cu Sars-COV-2, ori coroborat cu faptul că peste 60% din populația la nivel global a primit cel puțin o doză de vaccin, foarte probabil că vom ajunge în faza post pandemică, în perioada de endemie în care va conta foarte mult comportamentul individual”, a declarat Gheorghiţă.

În acel moment, „autoritățile” vor renunța la majoritatea restricțiilor impuse populației. Stau să mă întreb oare de ce nu la toate restricțiile? Poate pentru că prea bine ne-am obișnuit cu ele!?

Mesajul coordonatorului campaniei de (ne)vaccinare vine în contextul în care și ministrul Sănătății, doctorul Alexandru Rafila a spus că în 2022 se va termina „urgența globală”.

Anterior, același lucru a fost exprimat și de mai marii lumii de la Bill Gates (investitor în industria vaccinurilor și unul dintre principalii susținători ai Organizației Mondiale a Sănătății), până la șeful Pfizer, Albert Bourla, care a spus și el că finalul pandemiei este aproape. 

Dacă sfârșitul pandemiei e atât de aproape, în schimb, perspectiva unui război la scară globală e tot mai aproape. Coronavirusul este înlocuit chiar în aceste zile de o altă obsesie a lumii „civizilizate” occidentale: pericolul rus. Nu ne-a plăcut filmul cu dictatura sanitară și „eroii” în halate? Nu-i nimic. Ni se pregătește super-producția cu războiul și „eroii” în uniforme soldățești! Important este să trăim mereu sub o amenințare. Reală sau imaginară/regizată nici nu contează. Amenințare să fie! Să avem de ce ne fie frică tot timpul. (printreranduri.net)

Articolul precedentAvuţia imobiliară a românilor a ajuns la 400 mld. euro în 2021, nivel record al ultimului deceniu. Problema este că în 2008, avuţia imobiliară era de 500 de miliarde
Articolul următorPreședintele Ucrainei roagă occidentul să domolească discursul despre iminența unui război: “Nu avem nevoie de această panică”