Informati-va doar din surse oficiale. Vlad Voiculescu (care are dublă calitate, de baietel de turnator si de beneficiar legal de informatii de la SRI): ,,Sunt alte ţări în această lume care nu au văzut o doză de vaccin. O prietenă din Japonia îmi spunea zilele trecute că în Japonia vor ajunge vaccinuri abia din luna martie, cel mai probabil. Avem privilegiul de a fi parte a unui club select şi anume comunitatea europeană şi asta ne dă acces la cantităţi limitate în acest moment la vaccin, dar vor fi cantităţi din ce în ce mai mari din aceste vaccinuri.”.

Adica vai de steaua lor de japonezi, ca ei nu fac parte din clubul la care predecesorii lui Voiculescu, pe legatura cu Securitatea, puteau spera de mult prin infiltrare.

Cum sta de fapt situatia: Japonia a vazut doze de vaccin, doar ca Japonia nu a aprobat inca folosirea vaccinului Pfizer, pentru ca legislatia impune teste suplimentare pana la aprobarea vaccinului. Iar Japonia estimeaza o eventuala aprobare la jumatatea lui februarie 2021.

Deci nu este o problema ca Japonia nu are acces la vaccin cum lasa sa se inteleaga Vlad Voiculescu ( ,,nu a vazut”) – Japonia a semnat cu Pfizer inca din luna iulie pentru a obtine 60 de milioane de doze), ci este o chestiune de autorizare si abordare: Japonia isi ia toate precautiile si astepta rezultatele testelor clinice din Japonia pentru a autoriza (sau nu) vaccinul. Iar Pfizer trebuie sa prezinte autoritatilor de sanatate publica japoneze pana la sfarsitul lunii ianuarie, rezultatele testelor clinice din Japonia (pe care Japonia le vede, ca se fac acolo), urmand ca daca acestea sunt considerate satisfacatoare, sa aprobe cel mai devreme la jumatatea lunii februarie.

De la debutul pandemiei Japonia are 328.000 de cazuri de COVID-19 la o populatie de 126 de milioane si nu ii are pe Vlad Voiculescu, Nelu Tataru sau Arafat. Romania are mai mult de dublu (aproape 700.000 de cazuri) la o populatie de peste 6 ori mai putin numeroasa. Si ii are pe Vlad Voiculescu, Nelu Tataru si Raed Arafat. Plus o prietena a lui Vlad Voiculescu,din Japonia, acesta nementionand ce grad (de rudenie) are prietena.

Later edit: Japonia a inregistrat 4.548 de decese de la inceputul pandemiei. Romania: 17.369.

Și încă ceva:

Dacă ,,prietena din Japonia” a lui Vlad Voiculescu nu este de la SIE, îmi cer scuze. Pur și simplu e primul lucru care mi-a trecut prin cap având în vedere legăturile (de familie) ale lui Vlad Voiculescu cu rezidența DIE de la Viena de dinaine de 1989, faptul că i-a luat 10 ani să termine o facultate la Viena (ca oricărui tânăr absolvent de liceu din Pucioasa care ajunge la Viena, după revoluție, fără să cunoscă limba germană) și că tatăl sau a fost turnător la Securitate.

Nu cred însă că ,,prietena din Japonia” a lui Vlad Voiculescu este de la SRI, pentru că dacă ar fi de la SRI ar contrazice informările oficiale pe care SRI i le face lui Vlad Voiculescu, în calitate de beneficiar legal (și care a primit avizul SRI în primul mandat de ministru al sănătății, din guvernul de tristă amintire al nepotului de doișunsfert).

SRI, al doilea serviciu NATO, ca intelligence, nu putea să nu îl fi informat pe băiețelor de turnător Vlad Voiculescu despre faptul că dozele de vaccin Pfizer au ajuns în Japonia, sunt in testări aprofundate și abia după jumătatea lunii februarie ar putea primi avizul autorităților de sănătate publică.

Și al doilea încă ceva:

Vlad Voiculescu a fost vaccinat. Că e demnitar, deh, băiețel de turnător. Spre deosebire de Japonia. Acolo unde, după ce va fi autorizat vaccinul (cel mai devreme la 15 februarie), întâi vor fi vaccinați 4 milioane de lucrători medicali, apoi 36 de milioane de persoane în vârstă de peste 65 de ani. Apoi 8,2 milioane de bolnavi cronici. Apoi două milioane de lucrători din casele de vârstnici. Apoi 7,5 milioane de persoane în vârstă de 60-64 de ani. Și abia apoi băieței de turnători, gen Vlad Voiculescu care vorbește cu prietene din Japonia.

sursa: soviani.com

Articolul precedentȘeful autorității de sănătate din Noua Zeelandă: Covid nu va dispărea niciodată
Articolul următorPrimele măsuri ale noului președinte al SUA, Joe Biden, vizează pandemia, mediul, migrația și anunță o desprindere clară de era Trump