Dacă este luna mai, atunci sărbătorim Zilele Orașului Salonta. Iar dacă sunt Zilele Orașului Salonta, atunci va fi expoziția internațională de artă fotografică în Salonta.

4 Asociații Fotografice (Atelier Foto Marmură din Békéscsaba (Ungaria), Fotoclubul Székely Aladár din Gyula (Ungaria), Foto Club Arad din Arad, Asociaţia Cultural-Artistică Slash Light din Oradea) se unesc pentru a vă prezenta expoziția cu titlul: “Foc și Apă” în care vom arăta râurile noastre care îmbrățișează Marea Câmpie, cele Două Crișuri în sud, Crișul Repede în nord, care continuă să curgă – conectându-ne – în Cele Trei Crişuri, care la rândul lor se unesc cu râul Tisa, apoi cu râul Mureș și în final cu Dunărea.

💦 Râurile noastre conectează geografic zonele în care trăim, lucrăm și creăm. Acolo unde strămoșii noștri au trăit și au lucrat, precum poetul Arany János, care s-a născut în Salonta.

🌳 Locaţia: Europarc, Salonta

👀 Expoziţia va putea fi vizitată până la data de 9 iunie.

🙏 Vă așteptăm cu drag!

🖼 Această expoziție va fi expusă în patru orașe, inclusiv în Oradea.

Articolul precedentNici măcar de alegeri? La Oșorhei, în lipsa șanțurilor, oamenii își îngroapă morții în apă!
Articolul următorCe impact ar avea introducerea impozitării progresive în România: ”Poate să reducă povara pentru cei cu venituri mici”