Ludovic Orban a anuțat că îl va propune pe Nelu Tătaru pentru funcția de ministru al Sănătății. Acesta ocupă în prezent funcția de secretar de stat în MS.

Nelu Tătaru, propunerea lui Ludovic Orban pentru funcția de ministru al Sănătății, are 47 de ani, este medic chirurg la Spitalul din Huși, pe care l-a și condus o perioadă în calitate de manager, și este liderul PNL Vaslui. A fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății în decembrie anul trecut, moment din care a devenit principalul comunicator și cel mai vizibil oficial din această instituție, în mandatul lui Victor Costache, un ministru care a stat mai mult în umbră în cele aproape 5 luni de mandat.

Nelu Tătaru a absolvit, în anul 1998, Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, el lucrând apoi ca medic la Spitalul din Vaslui și ulterior la Spitalul din Huși.

În perioada 2007-2009 a fost director general al Spitalului Municipal din Huși, iar în perioada 2009-2010 a fost managerul spitalului.
Nelu Tătaru a condus organizația municipală PNL Huși din 2011 până în 2017, iar din 2017 este liderul organizației județene PNL Vaslui.
În legislatura 2012-2016 a fost ales senator PNL.
Nelu Tătaru a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății în decembrie anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.