Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, afirmă că datele prezentate de Comisia Europeană confirmă scenariul pe care l-a prezentat, respectiv, revenirea rapidă a economiei. ”Vă garantez că vom aplica cele mai bune măsuri pentru a reduce semnificativ contracția economică”, a transmis Cîțu, conform Profit.ro.

Ministrul Finanțelor a postat și un grafic care să-i susțină punctul de vedere, din care rezultă că CE estimează o scădere economică de 6% în 2020 pentru România, după care urmează o revenire în 2021. Comparativ, bugetul României este construit pe o prognoză de scădere economică de 1,9% din PIB.

Așadar deși Comisia Europeană estimează o scădere a economiei României cu 6%, iar Cîțu de 1,9%, tot Cîțu vede în asta o confirmare!

Lei

”Comisia Europeana confirmă scenariul de baza cu care lucrez – revenire în V a economiei! Astfel, CE confirma că măsurile luate de guvernul PNL până acum sunt foarte bune și vor duce la o revenire rapidă a economiei. Exact așa cum am estimat”, a scris, duminică, pe Facebook, Florin Cîțu. (sursa)

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/stiri/economie/florin-citu-comisia-europeana-confirma-scenariul-de-baza-cu-care-lucrez-revenire-in-v-a-economiei-19425381

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.