De Ziua Națională, aș vrea să ne amintim cu multă recunoștință de toți cei și de toate cele care au făcut posibilă Marea Unire, care au pus destinul țării și al nostru, cei de acum, înaintea propriilor vieți. – a scris azi senatorul bihorean Florian Bodog.

Și aș vrea să ne amintim, spune Florian Bodog, că deși Unirea, ca act politic, are o dată, 1 Decembrie, pe care o sărbătorim astăzi, unirea noastră, a românilor de azi, este un proces care trebuie să se întâmple în fiecare zi! Ea se întâmplă respectându-ne unii pe alții și respectându-ne țara, prin munca noastră, prin ideile noastre, prin aspirațiile și ambițiile noastre care, toate împreună, pot duce România mai departe făcând-o mai bună și mai puternică, pentru noi toți!

În acest spirit și cu aceste gânduri vă doresc din toată inima, dragi bihoreni și dragi români, La Mulți Ani, sănătate și mult spor în tot ceea ce faceți! – a mai scris Florian Bodog. (sursa)

Articolul precedentMini-revoluție ”verde” în UE pentru a limita deșeurile: Sunt interzise ambalajele pentru fructe și legume / Dispar sticlele miniaturale de șampon și gel de duș din hoteluri / Sunt interzise ambalajele de unică folosință pentru alimente și băuturi consumate în restaurante
Articolul următorStudiu Google: 90% din românii din diaspora se uită săptămânal la video-uri în română pe YouTube, iar 70% dintre ei fac căutări pe Google în limba română