Într-o postare pe Facebook, primarul comunei Câmpani, Valentina Țoța, solicită cetățenilor afectați de inundațiile din ultimele zile să facă sesizări scrie către Primărie pentru a se putea demara procedurile de obținere a fondurilor pentru îndiguire și decolmatare.

Iată mesajul postat:

Stimați cetățeni,

”Ieri, 18.05.2021, a fost o zi complicată pentru noi, în satele Hârsești și Fânațe, au fost inundate gospodării, viiturile făcând pagube materiale oamenilor.

Astăzi suntem în teren pentru constatarea pagubelor și pentru întocmirea raportului operativ pentru a putea fi trimis mai departe către Instituția Prefectului Județului Bihor și către celelalte instituții competente.

Rog pe toți locuitorii afectați să facă sesizări scrise către primărie și să fie evidențiată cauza producerii acestor inundații, ca noi să putem solicita fonduri pentru îndiguire și decolmatare.

Rog de asemenea să îmi trimiteți poze cu pagubele din gospodăriile afectate, la numărul de telefon: 0742.248.494, pe WhatsApp.

Le mulțumesc localnicilor care au ajutat la gestionarea situației, angajaților ABA Crișuri, și nu în ultimul rând profesioniștilor de la ISU “Crișana” Bihor, cărora le mulțumesc și în numele meu personal dar și în numele comunității!

Cu respect, Primar Valentina Țoța”

sursa foto: Dumitraș Horia Claudiu

Articolul precedentTalentatul Sică Mandolină
Articolul următorUn prim-secretar jucător