Social-democraţii afirmă că PNL controlează Parlamentul printr-o alianţă cu USR, PMP, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale. ”Iohannis și PNL au majoritatea în Parlament și nu mai pot da vina pe PSD”, transmite PSD pe Facebook.

”Iohannis și PNL au majoritatea în Parlament și nu mai pot da vina pe PSD: ei răspund de mersul pandemiei, de soarta educației și viitorul economiei!

PNL controlează Parlamentul printr-o alianță cu USR, PMP, UDMR și grupul minorităților naționale. Au toată puterea în stat și nu se mai ascund ca până acum”, afirmă social-democraţii.

PSD, atac la PNL: Tot ce reușesc să producă este doar haos!

”Pandemia nu dă semne că scade în intensitate, dimpotrivă – se înregistrează săptămânal noi recorduri absolute ale deceselor;

Începerea școlii se transformă într-un fiasco national, nici profesorii, nici copiii și părinții nu știu nimic sigur – în afară de faptul că nu vor avea tablete;

Economia este condamnată să se ajute singură, Guvernul PNL nu este capabil să ajute firmele locale – ci doar pe cele liberale!

Iohannis nu-i mai poate minți în continuare pe români: PNL are toată puterea în mână – Parlament, Guvern, Președinție!”, este mesajul transmis de PSD, miercuri, pe Facebook. (sursa)

Articolul precedentȘOC la Bruxelles: Unul dintre cei mai importanți comisari europeni A DEMISIONAT, după ce a petrecut într-un club. Nu ca Rareș Bogdan, nu ca Ludovic Orban!
Articolul următorSemnal de ALARMĂ: Cea mai puternică criză financiară. Despre acest lucru nu se vorbește în România!