”Useriștii vor să dea toți banii din PNRR pentru Sănătate puiului de securist Voiculescu?” – se întreabă fostul ministru al Sănătății, senatorul bihorean Florian Bodog.

”Altfel nu-mi explic de ce Barna, uitatul prin Bruxelles Cioloș, ministrul Mihăilă și grupul organizat din spatele lor țin cu dinții de ideea înființării unei noi agenții, pentru investiții în sănătate – spun ei, o dregătorie pregătită probabil pentru Vlad Voiculescu cu un buget de 40 de milioane de euro, toți din bani publici!

Această nouă sinecură – inventată de useriști – reprezintă o pușculiță aflată exclusiv la dispoziția USR, o unealtă birocratică dar cu iz mafiot. Iată motivul pentru care USR-ul nu își mai susține propriul proiect de majorare a pedepselor pentru fapte de corupție comise în pandemie! Totul devine clar acum!

Deși făcut cu picioarele sub coordonarea useristului Ghinea, PNRR-ul nu scapă nicicum de ghearele grupului organizat care vrea privatizarea Sănătății și, desigur, banii de la UE. Doar că acești bani nu vor merge către construcția de spitale! Vom rămâne foarte atenți la ceea ce se întâmplă și vom sancționa fiecare abuz și fiecare ilegalitate comisă de useriști în numele “reformei” și progresului.” (sursa)

Articolul precedentManagerul spitalului de copii din Iași, după incendiul de la ATI: „Am trecut pe lângă o catastrofă”
Articolul următorLovitura USR dată PNL: dosare penale de 1 miliard de euro