USR a lansat două atacuri asupra PNL în ultima perioadă, spune jurnalistul Radu Tudor, făcând referire la “afacerea Romexpo” şi contractul de salubrizare al sectorului 1 cu Romprest.

“Contractul de salubrizare al sectorului 1, de 400 de milioane de euro cu firma Romprest, despre care primarul Clotilde Armand a spus explicit că este un caz de corupţie şi că PNL este autorul contractului, dar şi cel care luptă pentru menţinerea lui în vigoare, cu gravele consecinţe pentru locuitorii sectorului 1, sufocaţi de gunoaie”, a scris Radu Tudor, pe blog.

Referindu-se la un alt atac al USR la PNL, jurnalistul Antena 3 vorbeşte şi despre “afacerea terenul ROMEXPO, pe care liderii USR au calificat-o drept un tun de jumătate de miliard de euro pe care PNL vrea să-l dea bugetului României.

Aceste veritabile bombe, de aproape 1 miliard de euro, pe care USR le pune sub scaunul PNL, vor avea probabil consecinţe politice, dar şi judiciare serioase asupra liberalilor. 

Nu este exclus ca USR să revitalizeze politic pe fondul unor dosare anticorupţie făcute pentru unii lideri PNL, cu plângeri din partea partenerilor de guvernare. Unele dintre ele au fost deja depuse”, mai spune Radu Tudor. (sursa)

Articolul precedentFlorian Bodog: Deși făcut cu picioarele sub coordonarea useristului Ghinea, PNRR-ul nu scapă nicicum de ghearele grupului organizat care vrea privatizarea Sănătății
Articolul următorFalie între Parlament şi Guvern? Cîțu: De-acum încolo va trebui să facem reformă prin ORDONANȚE!