Ani de zile, presa de sistem ne-a învățat că în Diaspora trăiesc cei mai buni dintre noi, cei de la care noi cei de acasă trebuie să învățăm, cei de la care ne vine salvarea…

Apoi, la început de an, liderul penelist Rareș Bogdan vorbea despre diaspora ne-educată care vine să ne infecteze! Dar el avea voie…

Acum, buna și blânda Diaspora a votat masiv pentru un partid pe care aceeași presă de sistem îl cataloghează ca fiind extremist, neo-fascist, neo-comunist, naționalist etc. Cum este până la urmă?

Nu e mai bine să spui adevărul și să păstrezi măsura decât să umbli cu demonizări și manipulări? La ce bun toată mizeria din ultimii ani? Suntem cum suntem, diverși în opinii și credințe și în niciun caz unii mai buni, sau mai răi, decât alții!

Până la urmă, de fiecare dată când votul e lăsat liber, oglinda ne revine, DE FIECARE DATĂ, în față.

Rezultate parțiale alegeri parlamentare 2020. AUR, surpriza din Diaspora: pe locul 1 în Italia, pe 2 în Spania

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) pare să fie marea surpriză atât în țară, cât și în Diaspora. Formațiunea cu discurs naționalist s-a clasat prima în Italia, și pe locul al doilea în Spania, țările cu cele mai mari comunități de români din afara granițelor, potrivit rezultatelor parțiale la alegerile parlamentare 2020. 

AUR a obținut 36,16% în Italia, potrivit rezultatelor în urma numărării a 97,58% din voturile totale fiind clasat pe locul 1.

Tot pe primul loc s-a situat și în opțiunea alegătorilor din Cipru, cu 36,71%, după numărarea a 99% din voturile totale.

AUR s-a situat pe locul 2 în Franța, 25,87% din voturi, după numărarea a 95,86% din voturile totale.

Pe același loc a fost și în Spania, unde a obținut 26,73% din voturi, după numărarea a 93,13% din voturile totale.

Votarea în străinătate la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților s-a încheiat în toate cele 748 de secții de votare, odată cu închiderea ultimelor secții de pe Coasta de Vest a SUA și a Canadei la ora 7.00, ora României, a anunțat MAE. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.