Așa cum Bihor News a scris chiar azi, coada de la Serviciul de Cazier pe care prefectul PNL Dumitru Țiplea se lăuda ieri că a rezolvat-o, nu doar că nu a dispărut, ci s-a lungit! Mulți oameni habar nu aveau de așa-zisele soluții trâmbițate de reprezentantul PNL.

În lipsa unor informări clare de la cei plătiți să o facă – Prefectul și subordonații săi, fostul europarlamentar bihorean Emilian Pavel s-a deplasat la fața locului pentru a discuta cu oamenii afectați. Iată ce scrie acesta:

”Dacă urmărim doar Facebook, poate avem impresia că Prefectul a rezolvat problema intervenind “prompt”, dar dacă mergem la fața locului, lucrurile nu stau așa. Unii îl și felicită, deși cozile sunt mai mari ca ieri.
Am mers eu personal la fața locului, în locul dumneavoastră domnule Prefect, să le spun acestor oameni care stau la coadă că nu mai e nevoie să stea, adică i-am informat.
Am un sfat, dacă tot avem un Prefect, 2 Subprefecți de Bihor si mulți consilieri plătiți în subordinea lor: în loc să îi țineți pe Facebook în timpul programului, mai bine îi trimiteți la fața locului și îi informați pe oameni direct. Au posibilitatea să stea chiar sub poartă dacă îi plouă!”

Articolul precedentLarg consens politic pentru impozitarea pensiilor speciale: Parlamentul ar putea să dea un vot final la prânz
Articolul următorNATO se pregătește pentru al doilea val de coronavirus