timesnewroman.ro: Pentru că nu e normal ca statul să le dea gratuit pastile de iod românilor până în 40 de ani și absolut nimic celor trecuți de această vârstă, o ordonanță de urgență a reparat această mare nedreptate. Astfel, toți românii trecuți de 40 de ani vor primi gratuit câte două beri.

Prevederea a fost făcută posibilă de insistența Asociației „În patru lăbuțe“, un ONG care are grijă de drepturile consumatorilor de bere. Și tot Asociației „În patru lăbuțe“ trebuie să-i mulțumim și pentru c-a insistat ca berile primite de români să fie reci. „În plus, am recomandat și să se dea bere TNR, nu vreo prostie industrială“, spun membrii ONG-ului.

Astfel, începând de mâine fiecare român își va putea descărca online un cupon cu care va putea obține cele două beri din peste 100.000 de locații. „Spre deosebire de imbecilul de Rafila, care dă peste cap și încurcă medicina de familie, noi ne-am asigurat că nimeni nu va avea de suferit de pe urma măsurii“, spun cei de la „În patru lăbuțe“. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.