”A fost desemnat câștigătorul licitației pentru Parcul Științific și Tehnologic” – informează pagina de internet a Consiliului Județean Bihor.

”Oferta depusă de asocierea formată din firmele S.C. CONSTRUCȚII ERBAȘU S.A. și S.C. ABED NEGO COM a fost declarată câștigătoare pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul Științific și Tehnologic Bihor.

Valoarea ofertei este de 18.440.830,13 lei, fără TVA, contractul realizându-se în două etape. În prima etapă, într-un termen de șase luni, va fi elaborat proiectul tehnic, iar cea de-a doua etapă este dedicată lucrărilor efective. Construcția va fi finalizată într-un termen de 18 luni.

Obiectivul general al investiției „Înființare Parc Științific și Tehnologic Bihor” str.Ceyrat, nr.4, Oradea este crearea unei infrastructuri de inovare și transfer tehnologic în județul Bihor în scopul sprijinirii dezvoltării economice.” (sursa)

Abed Nego, desigur, are la activ realizări monumentale sub bagheta administrației Bolojan, precum prăbușirea, pe bani mulți, a dealului Ciuperca. Adică pe aproape două milioane de euro!… N E R E C U P E R A B I L I. (sursa)

Reamenajarea Dealului Ciuperca a ajuns un monument al neputinței Primăriei municipiului Oradea și este dovada că realitatea bate filmele de prezentare și de propagandă.

Aceeași firmă, desigur, desigur, desigur, se ocupă – după ce s-a ocupat bine de dealul Ciuperca și de noua linie de tramvai de pe Calea Aradului, care a primit cea mai dură corecție de la UE, de 100% din valoarea lucrărilor! Suma depășește de 6 ori cea mai mare corecție, tot de 100%, în valoare de 10 milioane lei, aplicată municipalității în precedentul ciclu bugetar.

Da, știm. Atrage Primăria fonduri de nu mai are de unde da înapoi banii pe care UE îi cere pentru că erau… atribuiți cumva, curvește… Cine proiecta și câștiga licitația (ce să vezi?) și construia și se îmbogățea (în continuare). Ghiciți ce firmă era…

Ei bine, probabil pentru că atâta performanță trebuia răsplătită cumva, sau pentru că, poate, alte fapte de bine trebuiau răsplătite, cumva, iată că – și nu este, desigur, pentru prima dată de atunci, firma respectivă revine și înscrie.

Pregătiți banii, orădeni!

Articolul precedentCircul ieftin din PNL costă mult!
Articolul următorGuvernul scandalagiilor se ceartă pe ciolan. Iohannis veghează…