Președintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang, vine cu o precizare referitoare la afirmațiile actualei administrații peneliste de la Consiliul Județean Bihor privind finalizarea (recentă, sic!) porțiunii de drum Remeți – Valea Drăganului, parte din Drumul Apusenilor.

Astfel, în ciuda acestor afirmații, liderul PSD precizează faptul că pe drum se putea circula încă din luna septembrie a anului trecut – când Ioan Mang era vicepreședinte al CJ Bihor, termenul de finalizare fiind astfel devansat cu un an! De altfel, stadiul de realizare a drumului se poate vedea clar din filmarea postată în august 2020.

Motivul anunțului oficial de finalizare abia acum, este acela că noua conducere a județului a dorit să își aroge și această realizare!

Iată ce a spus Ioan Mang:

”Văzând ca unii se laudă cu finalizarea înainte de termen a drumului județean Remeți – Valea Drăganului, fără a spune că în septembrie 2020 drumul era terminat, asfaltat și se circula pe el fără probleme, doar că a fost amânată recepția pentru a spune alții ca ei au terminat drumul, mă simt nevoit să dau mai jos un clip realizat in august 2020!

Filmul l-am prezentat și în câteva postări din septembrie 2020. Atunci mai trebuia doar să se monteze câțiva parapeți, sa se termine câteva șanțuri și să se traseze marcajul. Atunci vă spuneam că drumul poate fi finalizat pana în octombrie 2020, dar noua conducere a dorit să amâne cât mai mult recepția lucrării pentru ca bihorenii să uite când și cine a realizat lucrarea! (sursa)

Articolul precedentCompetență și integritate. Cazul Vâlceanu
Articolul următorBolojan Air și ”modelul” companiei aeriene din Danemarca. Povești…