Supărat că ”laudatio” din banii publici nu își face treaba și odele de preaslăvire nu îi mai satisfac orgoliul, al nostru președinte de Consiliu Județean a decis săptămâna trecută să iasă să se laude singur și să arate întregului popor român ce vizionar este…

Astfel aflăm că numai datorită lui si a măsurilor de reducere a cheltuielilor de personal au existat fondurile necesare pentru construirea unui pod peste Crișul Repede la Bulz.

”Efectul este că economia doar la 80 de angajați care nu mai sunt a fost de 1.200.000 de euro într-un singur an de zile, ceea ce înseamnă într-o localitate din județul Bihor, un pod peste Crișul Repede, în Bulz se termină anul acesta un pod care nu ar fi putut fi finanțat, dacă nu am fi avut acești bani.” (sursa)

Nimic mai departe de adevăr, pentru că, de fapt, pentru construcția podului de la Bulz peste Crișul Repede exista finanțare încă din 2020!

Fosta conducere a Consiliului Județean a accesat un împrumut in valoare de 50 de milioane lei pentru a finanța mai multe lucrări de investiții în județul Bihor printre care și construirea acestui pod. (sursa)  

Proiectul de hotărâre privind contractarea acestui împrumut a fost adoptat deși grupul PNL din Consiliul Județean Bihor a votat împotrivă!!

Deci anul trecut s-a asigurat finanțarea pentru lucrare, s-au făcut studiile necesare demarării investiției, s-au obținut toate avizele necesare, anul acesta a trebuit doar să  înceapă efectiv lucrările, adică al nostru vajnic și vizionar președinte de CJ a venit la masa pusă, cu mâncarea pregătită.

În concluzie, putem spune două lucruri: minciuna are picioare scurte și dacă tăcea, filozof rămânea.

Articolul precedentImagini spectaculoase și tragice cu viitura surprinsă în județul Alba
Articolul următorGrindină și vijelii cu rafale de peste 100 de km/h. Doar opt județe scapă de avertizarea de vreme extremă