Vicepremierul Dan Barna, lider al USR, a fost fotografiat, pe 27 martie, în timp ce se afla la o terasă din Capitală, alături de mai multe persoane, între care primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, de la USR, Iulia Popovici, secretar de stat la Cultură, de la USR, într-un spațiu vizibil aglomerat, fără a purta mască de protecție.

Imaginile, surprinse în ziua în care Guvernul anunța noile restricții pentru populație, au fost difuzate, marți seară, la B1 Tv.

”O televiziune a făcut caz de faptul că acum 10 zile am ieșit la o terasa în weekend să mănânc alaturi de câțiva artiști discutând despre soluții de a veni în sprijinul lor. A fost o ieșire la prânz, am purtat masca cu excepția firească a momentului când a sosit comanda de mâncare.

Am stat nouă oameni la doua mese, la una patru la cealalta cinci persoane, tocmai pentru a respecta regulile.

Până am ajuns acolo am purtat masca, sunt suficienți martori. La fel am făcut și când am părăsit terasa. Nimic mai mult,” a scris Dan Barna pe Facebook.

„Pe 26 martie, Vlad Voiculescu, Lucian Bode, premierul Cîțu au anunțat restricțiile în Capitala României. Sâmbătă, 27 martie, Dan Barna, vicepremierul României, s-a dus la terasă (…) să mănânce și să bea alături de radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, alături de soții, de familie, de prieteni, undeva la vreo 12-13 USR-iști s-au întâlnit.

Conform măsurilor de restricție, nu este voie să stai la masă mai mult de șase persoane din familie sau din cercul apropiat fără să porți mască. Domnul Dan Barna a fost surprins nepurtând mască, alături de primarul Sectorului 2, de doi deputați USR. (…)

Dan Barna a stat acolo de la ora 13 până la ora 16, iar domnul Mihaiu a stat până la ora 17, după care s-a dus seara să închidă clubul Bamboo. (…) Foarte bine a făcut”, a declarat jurnalistul Silviu Mănăstire. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.