Într-o postare pe Facebook, avocatul Lucian Chisăliță anunță că nu mai puțin de trei hotărâri ale Consiliului Județean Bihor au fost anulate de Curtea de Apel Cluj!

“Anulează Hotărârea Consiliului Judeţean Bihor nr. 139/10.06.2022 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului: „Inel Rutier Metropolitan Oradea”.


Citește și – Mesaj de la bihoreni: ”Bolojan sacrifică oameni pentru bani, nu cheltuiește banii pentru binele oamenilor!”


Anulează Hotărârea Consiliului Județean Bihor nr. 203/18.08.2022 privind aprobarea studiului de fezabilitate, a indicatorilor tehnico-economici actualizati și a devizului general actualizat pentru obiectivul de investirii „Inel Rutier Metropolitan Oradea”, aprobat pentru finanțare prin Programul naţional de investiţii „Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanţate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.

Anulează Hotărârea Consiliului Județean Bihor nr. 248/22.09.2022 privind aprobarea declanșării procedurii de expropriere și însușirea raportului de evaluare pentru lucrarea de utilitate publică „Inel rutier metropolitan Oradea”.


Citește și: Senatorul Florian Bodog cere Ministerului Agriculturii măsuri sporite pentru a-i proteja pe agricultori, precum cei din Cheriu, de exproprierile abuzive


Decizia nr. 1404/15.12.2023 a Curții de Apel Cluj este definitivă și executorie.

Dumnezeu și Justiția au fost de partea noastră! – mai scrie Lucian Chisăliță. (sursa)

Articolul precedentCiolacu: S-au făcut plăţile pentru lucrările la aeroportul din Oradea
Articolul următorLegea bugetului de stat pe 2024 intră de azi în dezbaterea Parlamentului