O creatoare de conținut pasionată de un stil de viață sănătos a dezvăluit cum să “bei corect apă” pentru pierderea în greutate într-un mod care nu te va face să alergi în mod constant la toaletă.

Karla are mai mult de 100.000 de urmăritori pe TikTok, unde împărtășește sfaturi despre crearea de obiceiuri și pierderea în greutate.

Creatoarea de conținut a devenit recent virală după ce a împărtășit cum să “obții cel mai mult în perioada în care vrei să slăbești” prin consumul de apă.


ACEST MATERIAL NU ESTE UN SFAT MEDICAL!


“Dacă nu știi cum să începi, o să te învăț un obicei. Șaizeci și patru de uncii de apă în fiecare zi (n.r aproape doi litri)”, a anunțat ea.

“Pentru mine, asta înseamnă doar că am nevoie de două dintre acestea”, a spus ea, atingându-și sticla de apă din oțel inoxidabil cu degetele.

Karla a explicat că nu ar trebui să înghiți apa în grabă, altfel vei ajunge doar să mergi la baie de ‘o trilion de ori pe zi’.

“Noi chiar vrem să fim determinați în călătoria noastră pentru pierderea în greutate și să fim atenți la ceea ce consumăm”, a spus ea.

“Așa că iată cum să bei apă pentru a ajuta corpul să funcționeze cât mai eficient posibil în timp ce pierde kilogramele în plus.”

Karla a turnat apă filtrată în sticlă și a adăugat “un vârf de sare”.

“Dar doar un pic”, a avertizat ea. “Aceasta nu ar trebui să fie deloc sărată. De fapt, asta va adăuga toți electroliții înapoi în apa ta. Aceștia sunt blocurile de construcție esențiale pentru viața noastră și te fac mai frumoasă.”

A adăugat că, dacă vrei să fii “fancy,” poți adăuga felii de lămâie sau lime.

“Această mică rutină pe parcursul zilei sau imediat ce mă trezesc este modul în care am grijă de sănătatea și fericirea mea.”

Karla este doar una dintre numeroșii influenceri de pe TikTok care promovează beneficiile adăugării de sare în apă, care poate reînnoi electroliții și stimula hidratarea.

Cu toate acestea, experții spun că majoritatea oamenilor primesc suficient sodiu pe parcursul zilei și nu au nevoie să bea apă sărată decât dacă se angajează în activități fizice intense.

“Ca dietetician, aș recomanda doar să bei apă cu sare după ce ai făcut exerciții în căldură extremă și ai pierdut multă transpirație. De asemenea, aș evita să o bei mai mult de o dată pe zi”, a spus Frances Largeman-Roth, RDN, pentru Today.com.

Videoclipul lui Karla a fost vizionat de 1,8 milioane de ori și a primit aproape 1.000 de comentarii, scrie Dailymail.

“Asta este mai bun decât băuturile chimice și pline de zahăr de tip Gatorade”, a adăugat altcineva. (sursa)

Articolul precedentSURSE. O ‘tehnocrată’ pornită din PNL, cu zero valoare electorală, ar urma să deschidă lista comună a PNL-PSD pentru Parlamentul European
Articolul următorAtenție la consumul unui aliment: Provoacă cel mai mare risc pentru boli de inimă, au descoperit savanții