Cel mai mare contract de finanţare pentru domeniul feroviar din cadrul Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), în valoare de 8,77 miliarde lei, a fost semnat şi presupune modernizarea liniei de cale ferată Caransebeş – Timişoara – Arad, pe o lungime totală de 162 km, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al CFR SA, transmis luni AGERPRES, contractul de finanţare, a fost semnat de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi directorul general al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, Ion Simu Alexandru.

„Am semnat un contract foarte important de finanţare prin PNRR pentru modernizarea infrastructurii feroviare! În valoare de 8,77 miliarde lei, contractul va asigura banii pentru modernizarea celor 162 de km ai liniei de cale ferată Caransebeş – Timişoara – Arad. Toate cele 4 loturi ale acestui proiect au deja constructori desemnaţi, iar contractele pentru proiectare şi execuţie vor fi semnate după soluţionarea contestaţiilor”, a menţionat Grindeanu pe pagina sa de Facebook. (sursa)

Articolul precedentOrașul din România în care compania cehă Tesla pregătește o investiție uriașă
Articolul următorSupermarketuri din toată țara, închise de Protecția Consumatorului. Șeful ANPC: “Suntem tratați ca pelicanii Europei”