Ministrul de Externe Bogdan Aurescu (PNL) a declarat că nu îl interesează părerile lui Rareş Bogdan, europarlamentar şi prim-vicepreşedinte PNL, care a afirmat că nu l-ar mai menţine în funcţie alături de alţi câţiva miniştri, inclusiv de la PSD.

”Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac – e exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik”, a argumentat Aurescu, potrivit News.

“Nu mă interesează părerile lui Rareş Bogdan – vă aduc aminte cum, în plin război al Rusiei contra Ucrainei, cerea să blocăm la graniţă cerealele ucrainene. Practic, astfel de atacuri de la asemenea personaje sunt de fapt o confirmare că fac bine ce fac – e exact ca atunci când sunt atacat de Sputnik. Probabil are destul de multe neîmpliniri şi frustrări personale”, a declarat Bogdan Aurescu pentru digi24.ro.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat, referindu-se la ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, că nu el sau PNL a decis ca acesta să ocupe funcţia de şef al diplomaţiei din România, ci statul.

Care stat, Bogdan a uitat să spună, deși Externele țin chiar de Șeful Statului (!) și patronul politic al lui Aurescu ȘI al lui Rareș Bogdan, adică Iohannis!

Articolul precedentPSD anunţă începerea consultărilor publice pentru legile educaţiei
Articolul următorDupă limuzinele cumpărate de la prietenul lui Iohannis, Bode mai dă CINCI milioane de euro și pe câteva mii de imprimante