Marcel Ciolacu a vorbit, la Antena 3, despre întâlnirea cu premierul Florin Cîțu, care ar urma să aibă loc în cursul zilei de joi.

“Sub nicio formă nu o să acceptăm o întâlnire din care dânsul să bifeze acest lucru. Categoric că dorim să avem un PNRR. Nu este al Guvernului acest plan, nu este al PSD și nu este nici al PNL. Este al românilor. De aceea am invitat astăzi și partenerii sociali, până la urmă ai României nu ai PSD, cât și reprezentantul IMM-urilor angajatorilor, cât și angajaților. (…) Trebuie să vedem cum vrem să ne poziționăm.

Dorim în continuare să facem politică mică, să avem discuții sterile, sau dorim ca acești bani europeni să ducă la îmbunătățirea vieții românilor”, a mai adăugat liderul PSD.

“Nu am condiționat cu absolut nimic ratificare (…) am convenit cu comisarii și Comisia Europeană ca PNRR trebuie să fie transparent. (…) Trebuie să se vină cu el în Parlamentul României și să îl prezinte. Categoric că vrem transprență și acces corect tuturor administrațiilor la acest PNRR”, a mai explicat Ciolacu, la Antena 3. (sursa)

Articolul precedentPropunerea OMS (și) pentru România: 30 km/oră, viteza maximă admisă în orașe
Articolul următorGrindeanu: Cât au fost ”socialiștii” la guvernare, FMI-ul nu a pus România alături de economiile africane