Război politic între PSD și PNL, pe tema inflației din România. ”În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflaţiei din UE 3 ani la rând. Mai clar, România a condus topul ruşinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialişti. Rata inflaţiei în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu şi-au cerut scuze în faţa românilor pentru o astfel de “performanţă”. Cine ştie, poate astăzi este ziua în care îşi vor cere scuze”, scrie Florin Cîţu pe Facebook.

Replica la acuzațiile lui Cîțu a venit de la Sorin Grindeanu, fost premier din partea PSD.

“Ceea ce nu înțelege deloc #FlorinCîțu este că minciunile și postările triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni nu țin loc nici de #măsuridesprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de #soluții pentru milioanele de români, cu venituri #înghețate, dar cu prețuri din ce în ce mai mari la utilități, combustibili și alimente.

P.S. Cât au fost ”socialiștii” la guvernare, FMI-ul nu a pus România alături de economiile africane…”, a scris Grindeanu pe Facebook. (sursa)

Așa cum BihorNews.ro a mai scris, conform datelor FMI, România este printre țările sărace ale lumii în funcție de sprijinul acordat de la buget firmelor și populației în contextul pandemiei. Astfel, suntem pe locul 124 în lume, în rând cu state din Africa, Asia și America Centrală și mergem tot mai jos.

Articolul precedentCiolacu: “Categoric că vrem transparență și acces corect tuturor administrațiilor la PNRR”
Articolul următorSLAB. Bihorul, abia pe locul 17 în țară la vaccinare