A fost o mare învârtoșare prin țărișoară — ne scrie o cititoare BihorNews.ro, după ce s-a auzit că președintele Macron ar trimite trupe franceze în România, în cadrul forțelor NATO.

Mare bucurie! De la Berthelot încoace, venit singur pe aici, dar totuși nu cu mâna goală – atât cât lăsaseră RUȘII (ca să vezi, aliații noștri…) să se scurgă, nu a mai fost așa bucurie și deja vedeam cu toții bravii soldați din Legiunea Străină defilând, cu pasul lor domol, pe sub Arcul de Triumf din București.

Evident, deocamdată, nici picior de soldat francez prin cafenele din Lipscani… Măcar Berthelot venise cu ambele picioare! Tot era ceva… La fel cum, deocamdată, toate miliardele împrumutate de Ciucă și Cîțu la SUPER DOBÂNDĂ și date în avans pe armament american (ca să vezi, ALIAȚII noștri!), tot nu s-au transformat în arme reale, prezente fizic pe plaiurile mioritice.

Mie una, îmi pute, IAR, a sfârșitul anilor ‘30 când, iar, eram plini de garanții de securitate din Vest ca oaia de râie. Atunci, garanțiile au rămas vorbe. La fel ca și atunci, noi tot corupți, tot divizați, tot fără arme și tot cu pantalonii-n vine suntem. Suntem tari!

PS

Știți ce, oameni buni? Încep să cred că de fapt comunismul nu ne-a tras înapoi. Dictatura comunistă nu a făcut decât să ne păstreze în unsoarea în care eram și înainte de Război. Doar că pe vremea lor, aceasta era râncedă și amestecată cu sânge. Și criminală! În rest din păcate, nimic nou sub soare. Și e păcat de noi…

Articolul precedentGeoană, după ce Moscova a cerut retragerea NATO din România și Bulgaria: „Nu este problema Federației Ruse”
Articolul următorMinistrul Apărării: Suntem pregătiți pentru o posibilă asistență pentru migranți din Ucraina