În vremea ciumei roșii nu ne-a fost suficient de bine pentru că Dragnea și corupții – scrie printreranduri.net.

A fost nevoie să vină să guverneze Florin Vasile Cîțu și imaculații „liberali și „progresiști” ca să înțelegem cum poate fi înlocuită creșterea nivelului de trai (din vremea ciumei roșii) cu creșterea „puternică” a puterii noastre de cumpărare.

Atât de „puternică” e creșterea de astăzi încât prețurile au luat-o razna. Că vorbim de carburanți, de mâncare sau electronice, observăm o creștere generalizată a prețurilor. Ce puteai cumpăra ieri cu 5 lei, astăzi costă 6! 1 leu nu pare mult, dar e totuși o creștere de „doar” 20%!

Analiza „performanțelor” economice arată un lucru paradoxal: chiar dacă nu a făcut altceva decât să înghețe pensii și salarii și să ia credite în valoare de zeci de miliarde de euro la dobânzi uriașe, adică să ne golească buzunarele, premierul Cîțu spune totuși că trăim mai bine decât înainte. Și dacă spune el asta înseamă că nici nu trebuie să ne mai pare rău pentru viața „grea” pe care am avut-o în perioada 2017-2019.

Iar când nu mai putem de atâta bine, e suficient să ne uităm pe statisticile oficiale și imediat simțim cum crește nivelul nostru de trai.

Ca să fie bine chiar dacă e rău. (printreranduri.net)

Articolul precedentGuvernul a cerut să primească doar 2,6 milioane de doze de vaccin din cele 7 care erau programate
Articolul următorIoan Mang: USR şi PNL au fraudat votul la moțiunea simplă!