”USR şi PNL au încălcat flagrant legea (Art.129 alin.3 din Regulamentul Camerei Deputaţilor) și au fraudat votul la moțiunea simplă pentru a-l salva pe ministrul ZERO Ghinea” – scrie președintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang.

”Din punctul de vedere al Regulamentului, moțiunea a trecut iar Ghinea trebuie să plece acasă! În sală, au fost consemnate 139 de voturi pentru și doar 126 contra! Disperați, politicienii puterii au adunat și voturile de pe tabletă, deși această modalitate este permisă doar în cazul actelor normative.

Nu vom tolera ca această gașcă de mincinoși și hoți, care vrea să-și bage în buzunare 2 miliarde de euro pe consultanța din PNRR, să fraudeze votul legal dat azi în sala de ședință! Toți cei care încearcă prin furt să-l țină în continuare în scaun pe Ghinea ca să deturneze miliarde din banii europeni vor răspunde în fața legii!” (sursa)

Articolul precedentCa să fie bine chiar dacă e rău
Articolul următorConflict de interese: garajele orădenilor demolate pentru a face loc spălătoriei auto deținută de un șef din Primăria Oradea!