Originară din Beiuș, Iolanda Anamaria Babău a câștigat acum câteva zile, la Beirut, locul doi (first runner up, second place) la concursul Miss Europe organizat de Style Events Organization, marea câștigătoare a concursului fiind, în acest an, reprezentanta Franței.

Promotorul evenimentului, Style Events Organization, desfășoară concursuri de frumusețe la nivel internațional din anul 2000. Au mai organizat concursuri precum Miss NexT Top Model, Miss Europe, Miss Tourism Intercontinental, sau Miss Arab University. Anul acesta, castingul a avut loc online în fiecare țară, datorită restricțiilor impuse de pandemie.

Iolanda Anamaria are 28 de ani, a absolvit Colegiul Național Samuil Vulcan din Beiuș, dar și Relații economice internaționale, în limba engleză, la ASE.

Sunt mândra, a declarat ea, că zilele acestea am reprezentat România la concursul internațional de frumusețe Miss Europe 2021 care a avut loc în Beirut, Liban. Și am câștigat locul al doilea, first runner up.

În Liban am concurat alături de alte 15 fete din țări precum Cipru, Belarus, Rusia, Ucraina, Portugalia, Armenia, Germania, Elveția, Georgia, Franta, Polonia sau Turcia. Au fost 10 zile intense de pregătire pentru seara concursului din 1 Aprilie. Concursul a durat aproximativ patru ore, cu probe precum rochia de seară, costum național, sau Little Black Dress. Membrii juriului au votat și a câștigat Miss Franța. Miss România a luat locul doi, first runner up.

Iolanda a fost pasionată de mică de modă și frumusețe și nu a renunțat niciodată la visul ei.

Mereu să vă ascultați instinctul și nu ce vă spun alți oameni că puteți face! Tot ce ne dorim putem realiza cu ambiție și acțiuni concrete pentru a ajunge la destinația dorită, a mai spus ea.

Articolul precedentȚările fruntașe în funcţie de modul în care au abordat pandemia: România, sub Pakistan sau Bangladesh
Articolul următorCreștinii Catolici, Reformați și Protestanți din Bihor sărbătoresc Învierea!