apuseni.info: Bihoreanca Iolanda Anamaria Babău, câștigătoarea Miss World Next Top Model 2022, care a uimit lumea cu frumusetea ei, a fost aleasa sa reprezinte Emiratele Arabe Unite la concursul international de frumusețe Miss Globe 2022.


Interviu cu beiușanca Iolanda Babău, câștigătoarea Miss World Next Top Model 2022


Tânăra născută la Beiuș a bifat mai multe apariții pe coperți celebre ale revistelor de fashion precum L’Officiel Arabia și Grazia. In Octombrie va participa la concursul international de frumusețe Miss Globe 2022 organizat in Albania, Tirana, după ce a fost desemnată sa participe din partea Emiratelor Arabe Unite.

Tânăra din Bihor a câștigat anul acesta unul dintre cele mai râvnite premii din lume, Miss World Next Top Model 2022, fiind desemnată cea mai frumoasa femeie pe plan mondial. Anamaria Babău a pus România pe harta concursurilor de frumusețe cu o mare reușită in ultimii ani.

Anul trecut, ea a câştigat titlul de Miss Europa 2021 – first runner up şi Miss Elite World – Popularitate 2021, cu peste 20.000 de voturi online.

Și pe plan profesional, tânăra a avut multe reușite și are cu ce se lăuda. Anamaria Babău a absolvit Academia de Studii Economice din București, fiind licențiată în Relații Internaționale si avand un master in Diplomatie. După absolvire, o perioadă de timp a lucrat în domeniu in Ministerul Sanatatii si in Ministerul Economiei. Si a reprezentat Romania la Bruxelles ca si Consilier Afaceri Europene.

In paralel, bihoreanca a participat a făcut modelling, a câștigat mai multe concursuri internationale de frumusețe, iar la începutul anului acesta, a apărut pe revistei L’Officiel Arabia, ediţia din februarie.

Tanara are propria companie de evenimente fashion in Dubai. De asemenea, este interesată de actorie după ce a apărut în videoclipuri şi reclame din Emiratele Arabe. Recent, aceasta a semnat cu o agenție de modeling renumită din Emirate. (sursa)

Articolul precedentÎncă o investiţie gigant care trece pe lângă Oradea: Cea mai mare fabrică de baterii din Europa, în valoare de 7,3 miliarde de euro, va fi construită în Ungaria la Debrecen
Articolul următorKetchup retras dintr-un mare lanț de magazine din România! ”Nu îl consumați!”