O angajată a Ministerului Sănătății a fost confirmată cu Covid-19. Aseară, la sediul instituției au ajuns și reprezentanții DSP care au efectuat ancheta epidemiologică.

Angajata confirmată cu Covid-19 lucrează în departamentul de resurse umane și a început să aibă simptome din weekend. Ea a mers la muncă până vineri, iar ieri și-a anunțat superiorii.

Alertă la Ministerul Sănătății! O angajată a fost confirmată cu Covid-19. Angajații, scandalizați că doar conducerea a fost testată

Colegii de birou ai angajatei confirmate sunt nemulțumiți că nu au fost testați, deși trei dintre aceștia au simptome. Li s-a transmis doar să se autoizoleze la domiciliu. Astăzi s-au efectuat șase teste pentru depistarea noului coronavirus, toate la cabinetul ministrului, deși acolo nu există contacți direcți ai angajatei pozitive.

Angajata se află încă acasă, nu a fost transferată la spital. Se pare că se încearcă internarea ei la Institutul Matei Balș din Capitală, însă, încă nu sunt paturi libere. (sursa)

Articolul precedentUn mare spital din România a început să-și trateze pacienții cu Remdesivir. Vestea proastă pe care o dau medicii
Articolul următorFermierii care ard miriștile riscă reducerea subvențiilor sau chiar excluderea de la plată